Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolová Hra

Boo!!

Stolová Hra Boo !! je veľká dosková hra, ktorá je naplánovaná tak, aby zahŕňala akúkoľvek aktivitu, ktorá povzbudí narodeninovú oslavu, ale so strašným pohľadom. Je navrhnutý ako rozložiteľná malá škatuľka, ktorá uväzňuje všetkých duchov na svete. Vo vnútri malého boxu je veľká hracia podložka, okolo ktorej sa môžu všetky deti na večierku pohodlne zhromažďovať a hrať. Minimálna veková hranica cieľovej skupiny je stanovená na 6 rokov a viac, Boo !! je navrhnutý ako séria vozoviek na strašidelnej ceste, v ktorej sa nachádza niekoľko dobrodružstiev a zón činnosti.

Názov projektu : Boo!!, Meno dizajnérov : Gülru Mutlu Tunca, Meno klienta : 2GDESIGN.

Boo!! Stolová Hra

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.