Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Fľaša Na Vodku

Snowflake Vodka

Fľaša Na Vodku Inšpiroval som sa jednoduchosťou a zároveň zložitosťou snehových vločiek. Väčšinu času len prechádzame životom bez toho, aby sme si všimli všetku krásu a zložitosť vecí okolo nás. Príroda je plná jednoduchých vecí, ale jednej, ktorej začnete venovať pozornosť, si uvedomujete, že tieto jednoduché veci sú oveľa zložitejšie, ako ste si mysleli. To bol začiatok môjho návrhu, aby som sa pokúsil interpretovať a vytvoriť nový tvar fľaše v úplne primeranej prírode. Rovnako ako v prírode, keď priblížime zložité formy, ktoré by mohli byť pre oko ľubovoľné, objavíme geometrický vzorec.

Názov projektu : Snowflake Vodka, Meno dizajnérov : Adrian Munoz, Meno klienta : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Fľaša Na Vodku

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.