Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Viacúčelový Stôl

Bean Series 2

Viacúčelový Stôl Túto tabuľku navrhli dizajnéri zásad Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui a Lorene Faure. Projekt bol inšpirovaný krútiacimi sa tvarmi francúzskych kriviek a skladačiek puzzle a slúži ako ústredný kus v kancelárskej konferenčnej miestnosti. Celkový tvar je plný krútiacich sa, čo je dramatický odklon od tradičného formálneho firemného konferenčného stola. Tri časti stola sa dajú zmeniť na rôzne celkové tvary, aby sa menili usporiadania sedenia; konštantný stav zmeny vytvára pre kreatívnu kanceláriu hravú atmosféru.

Názov projektu : Bean Series 2, Meno dizajnérov : Bean Buro, Meno klienta : Cheil .

Bean Series 2 Viacúčelový Stôl

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.