Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Boutique Hotel

108T Playhouse

Boutique Hotel 108T Playhouse je butikový hotel, ktorý ponúka pohľad na spôsob života v Singapure. Vďaka hravým dizajnovým prvkom, ktoré zapájajú zmysly, sa hostia môžu dozvedieť o singapurskom dedičstve, histórii a kultúre. Čaká ich autentický zážitok, pretože apartmány sú navrhnuté tak, aby bývali nielen pre strávenie noci. Samotná destinácia, 108T Playhouse, víta hostí, ktorí sa môžu zdržiavať vo svojich priestoroch a zažiť, aké to je žiť, pracovať a hrať všetko na jednom mieste - jav, ktorý sa v Singapure s nedostatkom pôdy stále častejšie vyskytuje.

Názov projektu : 108T Playhouse, Meno dizajnérov : Constance D. Tew, Meno klienta : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutique Hotel

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.