Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interaktívna Umelecká Inštalácia

Pulse Pavilion

Interaktívna Umelecká Inštalácia Pulse Pavilion je interaktívna inštalácia, ktorá spája svetlo, farby, pohyb a zvuk v multisenzorickom zážitku. Na vonkajšej strane je to jednoduchá čierna skrinka, ale vkročená dovnútra je ponorená do ilúzie, ktorú spolu vytvárajú led svetla, pulzujúci zvuk a živá grafika. Farebná identita výstavy je vytvorená v duchu pavilónu pomocou grafiky z vnútra pavilónu a prispôsobeného písma.

Názov projektu : Pulse Pavilion, Meno dizajnérov : József Gergely Kiss, Meno klienta : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktívna Umelecká Inštalácia

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.