Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bezdrôtové Reproduktory

FiPo

Bezdrôtové Reproduktory FiPo (skrátená forma „Fire Power“) so svojím pútavým dizajnom odkazuje na hlbokú penetráciu zvuku do kostných buniek ako dizajnovú inšpiráciu. Cieľom je produkovať vysokú silu a kvalitný zvuk do telesnej kosti a jej buniek. To umožňuje užívateľovi pripojiť reproduktor k mobilnému telefónu, notebooku, tabletom a iným zariadeniam cez Bluetooth. Uhol umiestnenia reproduktora bol navrhnutý s ohľadom na ergonomické normy. Reproduktor sa navyše dá oddeliť od sklenenej základne, čo užívateľovi umožňuje jeho dobitie.

Názov projektu : FiPo , Meno dizajnérov : Nima Bavardi, Meno klienta : Nima Bvi Design.

FiPo  Bezdrôtové Reproduktory

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.