Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náramkové Hodinky

NBS-MK1

Náramkové Hodinky NBS navrhnutá s praktickosťou a industrializovaným vzhľadom, že nositeľov hodiniek s hodinami budú potešení. NBS má zabudované rôzne priemyselné prvky, ako napríklad robustné puzdro, odnímateľné skrutky, ktoré prechádzajú hodinami. Špeciálne remienky a kovové spony a detaily slučiek slúžia na posilnenie mužského obrazu hodiniek. Obsluha vyvažovacieho kolieska pohybu a únikovej vidlice je viditeľná pomocou číselníka zdôrazňujúceho celkový mechanický obraz, ktorý NBS premieta.

Názov projektu : NBS-MK1, Meno dizajnérov : Wing Keung Wong, Meno klienta : DELTAt.

NBS-MK1 Náramkové Hodinky

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.