Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interiér Vily

Chinese Style Villa Design

Interiér Vily Čínsky štýl interiéru je trendom v posledných rokoch, najmä pre úspešných majiteľov firiem a hodnostárov. Štúdio dizajnu interiéru HXL neustále skúma a skúma dynamiku tohto štýlu, neustále od tradičných čínskych tradičných dekoratívnych techník, aby extrahovala príslušné prvky. V kombinácii s moderné materiály a technológie v štýle moderného dizajnu, vzájomná integrácia, učenie sa jeden od druhého a snaha priniesť vám iný pocit.

Názov projektu : Chinese Style Villa Design, Meno dizajnérov : Xulong Huang, Meno klienta : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Interiér Vily

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.