Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Faucet

Aluvia

Faucet Dizajn Aluvie čerpá inšpiráciu pri aluviálnej erózii, ktorá časom a vytrvalosťou vytvára na skalách jemné siluety. Rovnako ako kamienky na brehu rieky, aj mäkkosť a priateľské krivky v dizajne rukoväte zvádzajú používateľa na nenáročné operácie. Starostlivo upravené prechody umožňujú, aby svetlo plynulo prechádzalo po povrchoch, a tak dáva každému výrobku harmonický vzhľad.

Názov projektu : Aluvia, Meno dizajnérov : Corona, Meno klienta : Corona.

Aluvia Faucet

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.