Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Budova So Zmiešaným Využitím

GAIA

Budova So Zmiešaným Využitím Gaia sa nachádza v blízkosti novo navrhovanej vládnej budovy, ktorá zahŕňa zastávku metra, veľké nákupné centrum a najdôležitejší mestský park v meste. Budova so zmiešaným využitím so sochárskym hnutím pôsobí ako kreatívny lákadlo pre obyvateľov kancelárií i bytových priestorov. Vyžaduje si to zmenenú synergiu medzi mestom a budovou. Rôzne programovanie aktívne zapája miestnu štruktúru po celý deň a stáva sa katalyzátorom toho, čo bude nevyhnutne čoskoro hotspotom.

Názov projektu : GAIA, Meno dizajnérov : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Meno klienta : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Budova So Zmiešaným Využitím

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.