Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bytový Byt

Urban Oasis

Bytový Byt Projekt vytvára životné prostredie pre interakciu s jeho obyvateľmi a odráža ich spôsob života. Usporiadaním rozloženia priestoru sa vytvorí sprostredkujúci koridor, ktorý bude fungovať ako neutrálny priestor a križovatka, kde sa zaoberajú životy a rôzne osobnosti člena rodiny. V tomto projekte sú osobné postavy obyvateľov kľúčom k dizajnu a sú hlboko zakorenené v priestore, rezonujúc s hlavnou filozofiou dizajnu tohto projektu. Táto rezidencia preto odráža životný štýl začlenením spôsobu života do interiéru.

Názov projektu : Urban Oasis, Meno dizajnérov : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Meno klienta : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Bytový Byt

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.