Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bistro Reštaurácia

Gatto Bianco

Bistro Reštaurácia Hravá zmes retro príbehov v tomto pouličnom bistre zahŕňajúcom rozmanité vybavenie ikonických štýlov: vinobranie milostné sedláčky Windsor, dánske retro kreslá, francúzske priemyselné stoličky a kožené barové stoličky Loft. Budova sa skladá z ošúchaných tehlových stĺpov pozdĺž okien s obrázkami, ktoré poskytujú rustikálne vibrácie v slnečnom prostredí a prívesky pod vlnitým kovovým stropom podporujú osvetlenie okolia. Umenie mačiatka, ktoré šliape po trávnikoch a behá sa schovávať pod stromom, priťahuje pozornosť, odráža farebné pozadie s textúrami dreva, živé a animované.

Názov projektu : Gatto Bianco, Meno dizajnérov : Hsin Ting Weng, Meno klienta : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco Bistro Reštaurácia

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.