Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Služba Správ

Moovin Board

Služba Správ Moovin Board je inovatívny nástroj na správu videa pre viacerých používateľov založený na QR kóde, ktorý je kombináciou fyzickej vývesky a video správy. Umožňuje viacerým používateľom spoločne vytvárať individuálne videozáznamy s pozdravom s aplikáciou Moovin a prepojiť ich s QR kódom vytlačeným na nástenke ako jediné video, ktoré kombinuje všetky dobré želania. Príjemca jednoducho potrebuje naskenovať QR kód, aby si mohol správu pozrieť. Moovin je nová služba zabalujúca správy, ktorá pomáha dodávať pocity a emócie, ktoré je ťažké vyjadriť iba slovami.

Názov projektu : Moovin Board, Meno dizajnérov : Uxent Inc., Meno klienta : Moovin.

Moovin Board Služba Správ

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.