Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru Bytového Domu

Urban Twilight

Dizajn Interiéru Bytového Domu Priestor je bohatý na dizajn, čo sa týka materiálov a detailov použitých v projekte. Pôdorys tohto bytu je štíhleho tvaru Z, ktorý charakterizuje priestor, ale zároveň predstavuje výzvu na vytvorenie širokého a veľkorysého priestorového pocitu pre nájomcov. Dizajnér neposkytol žiadne steny, aby prerušil kontinuitu otvoreného priestoru. Touto operáciou dostane interiér slnečné svetlo v prírode, ktoré osvetľuje miestnosť na vytvorenie atmosféry a robí priestor pohodlným a širokým. Manipulácia tiež podrobne rozoznáva priestor s jemnými dotykami. Kovové a prírodné materiály formujú zloženie dizajnu.

Názov projektu : Urban Twilight, Meno dizajnérov : LiChun Chang, Meno klienta : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Dizajn Interiéru Bytového Domu

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.