Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru Bytového Domu

Urban Twilight

Dizajn Interiéru Bytového Domu Priestor je bohatý na dizajn, čo sa týka materiálov a detailov použitých v projekte. Pôdorys tohto bytu je štíhleho tvaru Z, ktorý charakterizuje priestor, ale zároveň predstavuje výzvu na vytvorenie širokého a veľkorysého priestorového pocitu pre nájomcov. Dizajnér neposkytol žiadne steny, aby prerušil kontinuitu otvoreného priestoru. Touto operáciou dostane interiér slnečné svetlo v prírode, ktoré osvetľuje miestnosť na vytvorenie atmosféry a robí priestor pohodlným a širokým. Manipulácia tiež podrobne rozoznáva priestor s jemnými dotykami. Kovové a prírodné materiály formujú zloženie dizajnu.

Názov projektu : Urban Twilight, Meno dizajnérov : LiChun Chang, Meno klienta : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Dizajn Interiéru Bytového Domu

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.