Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčná Gitara

Black Hole

Multifunkčná Gitara Čierna diera je multifunkčná gitara založená na štýloch hard rocku a metalu. Tvar tela dáva hráčom gitary pocit pohodlia. Je vybavený displejom z tekutých kryštálov na hmatníku na vytváranie vizuálnych efektov a vzdelávacích programov. Braillovo písmo za krkom gitary môže pomôcť nevidiacim alebo slabozrakým hrať na gitare.

Názov projektu : Black Hole, Meno dizajnérov : Pouladvar, Meno klienta : Pouladvar Design Group.

Black Hole Multifunkčná Gitara

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.