Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Tradičné Šaty

Iranian Sarv

Tradičné Šaty Iránsky Sarv je tradičný odev ako nočné šaty. Chce byť symbolom Iránu, ako je jeho názov. Inšpirovaný iránskymi maltami a Sarv (Sarv je názov stromu v Iráne) .Iranská šľachta si vybrala zamatovú látku a Termeh ako luxusnú a oblečenú v šperkoch a Serme-Douzi, aby sa obliekli v dobe Safaviyeh. V súčasnej dobe má Termeh v iránskych domoch dekoratívnu úlohu. Účelom dizajnéra je robiť zmeny zachovaním originality, modernizovať a priniesť ich ako oblečenie. Termeh šaty s iránskou výšivkou a Sermeh-Dozi (druh ručne vyrábanej textílie) ako iné tkanina, môže byť použitá.

Názov projektu : Iranian Sarv, Meno dizajnérov : Gol Sarv, Meno klienta : .

Iranian Sarv Tradičné Šaty

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.