Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Súkromný Dom

The Cube

Súkromný Dom Hlavnými výzvami, ktorým projektant čelil, bolo vytvoriť kvalitný životný zážitok a nanovo definovať imidž obytnej budovy v Kuvajte pri zachovaní klimatických požiadaviek a potrieb súkromia diktovaných arabskou kultúrou. Kockový dom je štvorpodlažná betónová / oceľová stavba založená na sčítaní a odčítaní v kocke, ktorá vytvára dynamický zážitok medzi vnútornými a vonkajšími priestormi, aby ste si mohli užívať prirodzené svetlo a výhľad na krajinu po celý rok.

Názov projektu : The Cube, Meno dizajnérov : Ahmed Habib, Meno klienta : Lines.

The Cube Súkromný Dom

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.