Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Príborník

Arca

Príborník Arca je monolit uviaznutý v sieti, hruď, ktorá pláva spolu s jej obsahom. Lakovaný kontajner mdf, uzavretý v ideálnej sieti vyrobenej z masívneho dubu, je vybavený tromi zásuvkami na celkom extrakciu, ktoré je možné usporiadať podľa rôznych potrieb. Tuhá pevná dubová sieť bola navrhnutá tak, aby vyhovovala tepelne formovaným skleneným doskám, aby sa získal organický tvar, ktorý simuluje zrkadlo vody. Celá skrinka spočíva na priehľadnej podložke z metakrylátu, aby sa zdôraznilo ideálne plávanie.

Názov projektu : Arca, Meno dizajnérov : Giuliano Ricciardi, Meno klienta : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Príborník

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.