Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedálenský Stôl

Ska V29

Jedálenský Stôl Stôl z prírodného smrekovcového dreva z prírodného dreva, ktorý bol spracovaný pomocou numerických kontrolných prístrojov a skončil ručne, zvláštnosťou je tvar, ktorý pripomína polohu stromov, zbúraný búrkou Vaia, ktorá zasiahla Dolomity a predstavoval samotné osi dreveného smrekovca. Ručne leštený povrch robí povrch nepriehľadným a hladkým na dotyk a zvyšuje jeho žily a tvary. Základňa, vyrobená z práškovej ocele, predstavuje borovicový les pred búrkou.

Poháre Na Víno

30s

Poháre Na Víno Poháre na víno z 30. rokov od spoločnosti Saara Korppi sú určené predovšetkým pre biele víno, ale môžu sa použiť aj na iné nápoje. Bola vyrobená v horúcej predajni pomocou starých fúkania skla, čo znamená, že každý kus je jedinečný. Cieľom spoločnosti Saara je navrhnúť vysoko kvalitné sklo, ktoré vyzerá zaujímavo zo všetkých uhlov a keď je naplnené tekutinou, umožňuje odrážať svetlo z rôznych uhlov, čo dodáva pitiu viac potešenia. Inšpiráciou pre poháre na víno z 30. rokov je jej predchádzajúci dizajn z pohárov koňaku z 30. rokov, oba výrobky zdieľajú tvar pohára a hravosť.

Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený v starovekej nomádskej technike, ktorá je chránená zoznamom nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO, ktoré potrebuje neodkladnú úschovu, vďaka vlnovým odtieňom vlny a jemnému ručnému šitiu, ktoré vytvára objemovú textúru, prináša to najlepšie z vlny. Tento koberec, vyrobený ručne, je vyrobený z prírodných odtieňov vlny a žltkastého odtieňa s cibuľovou škrupinou. Zlatá niť, ktorá prechádza kobercom, vydáva vyhlásenie a pripomína, že vlasy voľne tečú do vetra - vlasy kočovnej bohyne Umay - ochrankyne žien a detí.

Kávovar

Lavazza Desea

Kávovar Priateľský stroj navrhnutý tak, aby ponúkal kompletné balenie talianskej kultúry kávy: od espressa po autentické cappuccino alebo latte. Dotykové rozhranie usporiada výber do dvoch samostatných skupín - jednu pre kávu a druhú pre mlieko. Nápoje je možné personalizovať pomocou funkcií na zvýšenie teploty a mliečnej peny. Potrebná služba je označená v strede pomocou osvetlených ikon. Stroj je dodávaný so špeciálnym skleneným hrnčekom a používa tvarový jazyk Lavazza s kontrolovaným povrchom, vylepšenými detailmi a osobitnou pozornosťou na farby, materiály a materiály. skončiť.

Kávovar

Lavazza Idola

Kávovar Ideálne riešenie pre milovníkov kávy, ktorí hľadajú doma pravý taliansky zážitok z espressa. Dotykové užívateľské rozhranie s akustickou spätnou väzbou má štyri výbery a funkciu zvýšenia teploty, ktorá ponúka zážitok šitý na mieru pre každý vkus alebo príležitosť. Stroj indikuje chýbajúcu vodu, nádobu s plnými uzávermi alebo potrebu odstraňovania vodného kameňa pomocou ďalších osvetlených ikon a odkvapkávaciu misku je možné ľahko nastaviť. Dizajn s otvoreným duchom, kvalitným povrchom a sofistikovanými detailmi je evolúciou zavedeného jazyka jazyka Lavazza.