Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kaviareň

Perception

Kaviareň Táto malá teplá drevená kaviareň, ktorá sa nachádza na rohu križovatky, v pokojnej štvrti. Centralizovaná zóna s otvorenou prípravou poskytuje čistý a rozsiahly zážitok z vystúpenia baristu návštevníkom všade, kde sú sedadlá v bare alebo stolíky v kaviarni. Stropný objekt s názvom „Tieniaci strom“ sa začína zo zadnej strany prípravnej zóny a pokrýva zákaznícku zónu, aby dotvoril celú atmosféru tejto kaviarne. Poskytuje návštevníkom neobvyklý priestorový efekt a tiež sa stáva médiom pre ľudí, ktorí chcú byť pri káve s príchuťou stratení myšlienok.

Klub Voľného Času

Central Yosemite

Klub Voľného Času Vráťte sa k jednoduchosti života, slnko cez okno križuje svetlo a tieň. Aby ste lepšie odrážali prírodnú príchuť v celkovom priestore, využite plný dizajn guľatiny, jednoduchý a štýlový, humanistický komfort, zdôraznite umeleckú atmosféru priestoru. Tón orientálneho šarmu s jedinečnou priestorovou náladou. Toto je ďalší výraz interiéru, ktorý je prírodný, čistý, variabilný.

Bydlisko

Panorama Villa

Bydlisko Koncept, ktorý naráža na štruktúru typickej dediny Mani, je koncipovaný ako séria jednotlivých kamenných fragmentov točiacich sa okolo átria, vstupu a obytných priestorov. Drsné objemy rezidencie otvárajú dialóg s ich prirodzeným prostredím, zatiaľ čo rytmus ich otvorov zaisťuje buď súkromie, alebo pozýva na panoramatické pohľady na horizont, čím vytvára priamy zážitok z postupných a rozmanitých rozprávaní. Vila sa nachádza v rezidenciách Navarino, zbierke luxusných víl pre súkromné vlastníctvo v centre letoviska Navarino Dunes.

Predajné Stredisko

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Predajné Stredisko Dizajn kombinuje severovýchodný ľud s jemnosťou a ladnosťou juhu, aby umožnil život plný inkluzívnosti. Elegantný dizajn a kompaktné usporiadanie rozširujú architektúru interiéru. Návrhár využíva jednoduché a medzinárodné dizajnérske zručnosti s čistými prvkami a hladkými materiálmi, vďaka ktorým je priestor prirodzený, voľný a jedinečný. Návrh predstavuje obchodné centrum s rozlohou 600 metrov štvorcových. Jeho cieľom je navrhnúť moderné obchodné stredisko orientálneho povolania, vďaka ktorému je srdce obyvateľa tiché a hlučná strana je odhodená. Drž sa pomaly a užívaj si krásu.

Predajné Stredisko

Yango Poly Kuliang Hill

Predajné Stredisko Tento dizajn si kladie za cieľ preskúmať, ako priniesť potešujúce zážitky z predmestského idylického života, ktoré poháňajú ľudí k dobrému životu a vedú ich k smerovaniu k orientálnemu poetickému obydliu. Návrhár využíva moderné a jednoduché dizajnérske zručnosti s prírodnými a hladkými materiálmi. Dizajn, ktorý sa zameriava na ducha a zanedbáva formu, spája prvky krajinnej zenovej a čajovej kultúry, milostné pocity rybárov, dáždnik z olejového papiera. Vďaka spracovaniu detailov vyvažuje funkciu a estetiku a robí život umeleckým.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn využíva dizajnové techniky formálnej rovnováhy ako aixy na vyjadrenie orientálnej umeleckej koncepcie. Prijíma prvky bambusu, orchidey, slivkového kvetu a krajiny. Jednoduchá clona je tvorená predĺžením bambusového tvaru odpočítaním konkrétnej formy a zastaví sa tam, kde by sa mala zastaviť. Rozloženie obývacej izby a jedálne hore a dole definuje priestorový limit a stelesňuje orientálny priestorový priestor, ktorý je riedky a patchworkový. Okolo témy jednoduchého života a ľahkého cestovania sú pohyblivé línie jasné, jedná sa o nový pokus o prostredie obydlia ľudí.