Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru

Gray and Gold

Dizajn Interiéru Šedá farba sa považuje za nudnú. Ale dnes je táto farba jednou z čiarových vrstiev v štýle podkrovia, minimalizmu a hi-tech. Šedá je farba, ktorá preferuje súkromie, mier a odpočinok. Zvyčajne pozýva tých, ktorí pracujú s ľuďmi alebo sa zaoberajú kognitívnymi požiadavkami, ako všeobecnú farbu interiéru. Steny, strop, nábytok, záclony a podlahy sú sivé. Odtiene a sýtosť šedej farby sú rôzne. Zlato pridali ďalšie podrobnosti a doplnky. Zdôrazňuje ho rám obrazu.

Dom

Santos

Dom Pri použití dreva ako hlavného konštrukčného prvku dom presúva svoje dve úrovne v reze, čím vytvára zasklenú strechu, ktorá sa integruje do kontextu a umožňuje vstup prirodzeného svetla. Priestor s dvojitou výškou vyjadruje tento vzťah medzi prízemím, horným poschodím a krajinou. Kovová strecha nad strešným okienkom letí, chráni ju pred dopadom západného slnka a formálne obnovuje objem a rámuje víziu prírodného prostredia. Program je členený umiestnením verejných použití na prízemí a súkromných použití na hornom poschodí.

Komerčný Dizajn Interiéru

KitKat

Komerčný Dizajn Interiéru Reprezentujte koncept a celkovú značku inovatívnym spôsobom prostredníctvom dizajnu obchodu, konkrétne pre kanadský trh a klientelu Yorkdale. Využitie skúseností z predchádzajúcich vyskakovacích a medzinárodných miest na inováciu a prehodnotenie celého zážitku. Vytvorte ultrafunkčný obchod, ktorý by dobre fungoval pre veľmi vysoký objem prevádzky a zložitý priestor.

Dizajn Interiéru

Arthurs

Dizajn Interiéru Moderný severoamerický gril, koktailový salónik a terasa na streche, ktorá sa nachádza v Toronte v Toronte a oslavuje prepracované klasické menu a zhovievavé nápoje na podpis. Reštaurácia Arthur's Restaurant má tri rôzne priestory (jedáleň, bar a strešná terasa), ktoré sa cítia intímne a zároveň priestranné. Strop je jedinečný svojím dizajnom z fazetovaných drevených panelov s drevenou dýhou, ktorý bol navrhnutý tak, aby vylepšil osemuholníkový tvar miestnosti a napodobnil vzhľad brúseného krištáľu visiaceho nad ním.

Zábavný Dom Pre Deti

Fun house

Zábavný Dom Pre Deti Tento dizajn budovy je určený pre deti, aby sa mohli učiť a hrať, čo je úplne zábavný dom od super otca. Dizajnér kombinoval zdravé materiály a bezpečnostné tvary, aby vytvoril úžasný a zaujímavý priestor. Pokúsili sa vytvoriť pohodlný a hrejivý domček pre deti a pokúsili sa prehĺbiť vzťah medzi rodičmi a deťmi. Klient povedal dizajnérovi, aby dosiahol 3 ciele, ktorými boli: (1) prírodné a bezpečnostné materiály, (2) šťastie detí a rodičov a (3) dostatok úložného priestoru. Dizajnér našiel jednoduchú a jasnú metódu na dosiahnutie cieľa, ktorým je domov, samotný začiatok detského priestoru.

Interiérový Dom

Spirit concentration

Interiérový Dom Aký je priestor pre dom? Dizajnér je presvedčený, že dizajn vychádza z požiadaviek majiteľa a dosahuje dušu do vesmíru. Preto dizajnér navigoval svoj účel priestoru pomocou krásneho páru. Obaja majitelia milujú materiály a dizajnové riešenie v porovnaní s japonskou kultúrou. Na predstavenie spomienok medzi ich mysľami sa rozhodli použiť rôzne drevené textúry na vytvorenie domu duší. V dôsledku toho vytvorili 3 konsenzuálne ciele tohto ideálneho domu, ktorými boli (1) pokojná atmosféra, (2) flexibilné a očarujúce verejné priestory a (3) pohodlné a neviditeľné súkromné priestory.