Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Byt

Home in Picture

Byt Projekt je životným priestorom vytvoreným pre štvorčlennú rodinu s dvoma deťmi. Atmosféra snov, ktorú vytvára domáci dizajn, pochádza nielen z rozprávkového sveta vytvoreného pre deti, ale aj z futuristického zmyslu a duchovného šoku, ktorý predstavuje výzva pre tradičné bytové zariadenie. Návrhár, ktorý nebol viazaný rigidnými metódami a vzormi, rozpadol tradičnú logiku a predstavil novú interpretáciu životného štýlu.

Dizajn Bytového Interiéru

Inside Out

Dizajn Bytového Interiéru Architektonický dizajnér prvý nezávislý projekt samostatného interiéru, ktorý vybral zmes japonského a severského nábytku, aby vytvoril pohodlnú a príjemnú atmosféru. Drevo a tkanina sa prevažne používajú v celom byte s minimálnym osvetlením. Koncept „Inside Out“ drevená škatuľka odhalená s prepojeným dreveným vchodom a chodbou, zatiaľ čo bola otvorená do obývacej izby ako "Vnútri". predstaví knihy a umelecké diela s miestnosťami označenými ako „Vonku“. vrecko priestorov slúžiacich na bývanie.

Ústredie

Nippo Junction

Ústredie Ústredie Nippo je vybudované na viacvrstvovom križovatke mestskej infraštruktúry, rýchlostnej cesty a parku. Nippo je vedúcou spoločnosťou v cestnom staviteľstve. Vymedzujú Michi, čo v japončine znamená „street“, ako základ svojej koncepcie dizajnu ako „to, čo spája rôzne komponenty“. Michi spája budovu s mestským kontextom a tiež spája jednotlivé pracovné priestory medzi sebou. Michi bol vylepšený tak, aby vytvoril kreatívne spojenia a realizoval križovatku Miesto jedinečného pracoviska možné iba tu v Nippo.

Súkromný Dom

Bbq Area

Súkromný Dom Projekt oblasti BBQ je priestor, ktorý umožňuje varenie vonku a zlúčenie rodiny. V Čile je oblasť BBQ zvyčajne umiestnená ďaleko od domu, avšak v tomto projekte je súčasťou domu, ktorý ju spája so záhradou pomocou veľkých svetelných sklápacích okien, ktoré umožňujú do domu preniknúť kúzlo záhradného priestoru. Štyri priestory, príroda, bazén, stravovanie a varenie sú spojené v jedinečnom dizajne.

Fasádna Architektúra

Cecilip

Fasádna Architektúra Dizajn obálky Cecilip je v súlade so superpozíciou horizontálnych prvkov, ktoré umožňujú dosiahnuť organickú formu, ktorá rozlišuje objem budovy. Každý modul sa skladá z úsekov čiar zapísaných v polomere zakrivenia, ktoré sa má vytvoriť. Kusy používali obdĺžnikové profily z eloxovaného hliníka strieborného 10 cm širokého a 2 mm hrubého a boli umiestnené na kompozitný hliníkový panel. Keď bol modul zostavený, predná časť bola potiahnutá nehrdzavejúcou oceľou s rozmerom 22.

Obchod

Ilumel

Obchod Po takmer štyroch desaťročiach histórie je obchod Ilumel jednou z najväčších a najprestížnejších firiem v Dominikánskej republike na trhu s nábytkom, svietidlami a dekoráciami. Najnovší zásah reaguje na potrebu rozšírenia výstavných plôch a na definovanie čistejšej a členitejšej trasy, ktorá umožní oceniť rozmanitosť dostupných zbierok.