Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Interiéru Hotela

New Beacon

Dizajn Interiéru Hotela Priestor je kontajner. Návrhár do nej vnáša emócie a prvky vesmíru. V kombinácii s charakteristikami vesmíru Noumenon, návrhár dokončí dedukciu z emócií na sekvenciu usporiadaním vesmírnej trasy a potom vytvorí úplný príbeh. Ľudské emócie sú prirodzene vyzrážané a sublimované zážitkom. Používa moderné techniky na metaforu kultúry starého mesta a ukazuje estetickú múdrosť tisíce rokov. Dizajn ako divák pomaly rozpráva, ako mesto živí súčasným ľudským životom svojím kontextom.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Dôležitým prvkom tohto návrhu bolo, že ľudia prichádzajúci do nemocnice boli uvoľnení. Ako súčasť priestoru, okrem ošetrovne, pultu, ako je ostrovná kuchyňa je nastavená tak, aby mohli mlieko pre dieťa v čakárni. Detský kútik, ktorý je v strede priestoru, je symbolom priestoru a môžu sledovať deti odkiaľkoľvek. Pohovka umiestnená na stene má výšku, ktorá uľahčuje tehotnej žene sedieť, zadný uhol je nastavená a tvrdosť vankúša je nastavená tak, aby nebola príliš mäkká.

Reštaurácia

Jiao Tang

Reštaurácia Projekt je hotpot reštaurácia, ktorá sa nachádza v Čengdu v Číne. Inšpirácia dizajnu pochádza z harmonického spolunažívania človeka a prírody na Neptúne. Reštaurácia je usporiadaná so siedmimi dizajnovými témami, ktoré ilustrujú príbehy o Neptúne. Pojmy filmu a televízie, umenia, vedy a techniky, dekoratívneho originálneho dizajnu nábytku, lámp, riadu atď. Poskytujú návštevníkom dramatický pohlcujúci zážitok. Usporiadanie materiálu a kontrast farieb vytvárajú priestorovú atmosféru. Technika mechanickej inštalácie sa používa na zlepšenie interakcie priestoru a skúseností zákazníkov.

Salónik

BeantoBar

Salónik Dôležitým prvkom tohto dizajnu bolo upozorniť na použité materiály. Hlavným použitým materiálom bol západočervený céder, ktorý sa používa aj v prvom obchode v Japonsku. Ako spôsob, ako ukázať materiál, Riki Watanabe naskladal mozaikový vzor tým, že zhromaždil kusy po sebe ako parkety, pričom využil podstatu materiálov nerovnomerných farieb. Napriek použitiu tých istých materiálov, ich vystrihnutím, Riki Watanabe bola schopná meniť výrazy v závislosti od uhlov pohľadu.

Reštaurácia

Nanjing Fishing Port

Reštaurácia Projekt je prestavaná reštaurácia s tromi poschodiami v Nanjingu, má rozlohu asi 2 000 m². Okrem stravovania a stretnutí sú k dispozícii čajové kultúry a vínna kultúra. Výzdoba spája živý nový čínsky pocit od stropu po kamennú dispozíciu na podlahe. Strop je vyzdobený čínskymi starými konzolami a strechami. Predstavuje hlavný prvok dizajnu na strope. Materiály ako drevená dyha, zlatá nehrdzavejúca oceľ a maľba naznačujúce nový čínsky pocit sa zmiešajú, aby vytvorili nový čínsky pocitový priestor.

Jedáleň A Práca

Eatime Space

Jedáleň A Práca Všetci ľudia majú nárok na spojenie s časom a pamäťou. Slovo Eatime v čínštine znie ako čas. Priestor Eatime ponúka miesta, ktoré povzbudzujú ľudí k tomu, aby jedli, pracovali a spomínali si v pokoji. Koncept času úzko spolupracuje s workshopom, ktorý bol svedkom zmien v priebehu času. Na základe štýlu dielne návrh zahŕňa priemyselnú štruktúru a životné prostredie ako základné prvky výstavby priestoru. Eatime vzdáva hold najčistejšej forme dizajnu jemným zmiešaním prvkov, ktoré sa hodia k surovému aj dokončenému dekoru.