Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nemocnica

Warm Transparency

Nemocnica Nemocnica má zvyčajne tendenciu byť priestorom, ktorý má zlú prírodnú farbu alebo materiál kvôli umelému štruktúrnemu materiálu, aby sa zlepšila funkčnosť a účinnosť. Preto majú pacienti pocit, že sú mimo svojho každodenného života. Malo by sa vziať do úvahy pohodlné prostredie, v ktorom môžu pacienti minúť a bez stresu. Architekti TSC poskytujú otvorený a pohodlný priestor umiestnením otvoreného stropného priestoru v tvare písmena L a veľkých odkvapov pomocou veľkého množstva dreveného materiálu. Teplá transparentnosť tejto architektúry spája ľudí a lekárske služby.

Bytový Dom

Slabs House

Bytový Dom Doskový dom bol navrhnutý na spojenie stavebných materiálov, kombinujúcich drevo, betón a oceľ. Dizajn je súčasne veľmi moderný, ale zároveň diskrétny. Obrovské okná sú bezprostredným ústredným bodom, ale sú chránené pred poveternostnými podmienkami a výhľadom na ulicu betónovými doskami. Záhrady sa vyznačujú silným vlastníctvom, a to tak na úrovni prízemia, ako aj na prvom poschodí, čo umožňuje obyvateľom cítiť sa v spojení s prírodou pri interakcii s nehnuteľnosťami, čím vytvára jedinečný tok pri pohybe od vstupu do obytných priestorov.

Dom

VH Green

Dom Dom je rozšírený do zelena v rovinnom aj stereoskopickom tvare, čo vytvára dobré prostredie pre obyvateľov aj mesto. V slnečnom ázijskom regióne je Breeze Soleil pomocou tejto zelene veľmi efektívny spôsob myslenia. Je možné získať nielen funkciu slnečného žiarenia v lete, ale aj ochranu súkromia, zamedzenie hluku z ulice a chladiaci účinok automatickým zavlažovaním.

Kostol

Mary Help of Christian Church

Kostol Vzhľadom na rozšírenie katolíckej komunity a nárast turistov na ostrove Samui, Suratthani. Exteriér Márie Pomocnice kresťanského kostola bol navrhnutý v kombinovanej podobe modliacich sa rúk, krídel uhlov a lúčov Ducha Svätého. Vnútorný priestor, bezpečnosť ako v materskom lone. Použitím dlhej a úzkej svetelnej dutiny a veľkého ľahkého izolačného betónu bolo betónové krídlo pretekajúce svetelnou dutinou vybudované tak, aby vytváralo tieň, ktorý sa v čase mení a pritom si zachováva vnútorný komfort. Minimalizujte symbolickú výzdobu a použitie prírodného materiálu ako pokorný pokoj pri modlitbe.

Bytový Dom

Abstract House

Bytový Dom Rezidencia využíva modernú estetiku pri zachovaní centrálneho nádvoria, ktoré evokuje tradičnú prax v Kuvajte pri stavbe domov. Tu má bydlisko možnosť uznať minulosť aj prítomnosť, bez stretov. Vodný prvok v krokoch hlavných dverí sa vymetá smerom von, sklo od podlahy po strop pomáha udržiavať otvorené priestranstvá, čo umožňuje užívateľom bez námahy prechádzať medzi vonkajšou a vnútornou, minulou a súčasnou.

Reštaurácia

Chuans Kitchen II

Reštaurácia Chuanova kuchyňa II, ktorá ako médium berie ako súčasť čiernu hlinenú nádobu Sichuan Yingjing a ťažbu pôdnych materiálov, je experimentálna reštaurácia postavená na súčasnom experimente tradičného ľudového umenia. Prelomením hranice materiálov a objavovaním modernej formy tradičného ľudového umenia vyťažila spoločnosť Infinity Mind vyhodené tesnenia po vypaľovaní čiernej kameninovej keramiky Yingjing a použila ich ako hlavný dekoračný prvok v kuchyni Chuan's II.