Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bazény

Termalija Family Wellness

Bazény Termalija Family Wellness je posledným zo série projektov, ktoré spoločnosť Enota za posledných pätnásť rokov vybudovala v spoločnosti Terme Olimia a zavŕšila úplnú transformáciu kúpeľného komplexu. Pri pohľade z diaľky je tvar, farba a mierka novej zoskupenej štruktúry štvorstenných zväzkov pokračovaním zoskupenia okolitých vidieckych budov, ktoré sa vizuálne rozširuje do srdca komplexu. Nová strecha pôsobí ako veľký letný tieň a neuznáva žiadny vzácny vonkajší priestor.

Dizajn Interiéru

Eataly

Dizajn Interiéru Eataly Toronto je prispôsobená potrebám nášho rastúceho mesta a je navrhnutá tak, aby posilňovala a rozširovala spoločenské výmeny prostredníctvom univerzálneho katalyzátora skvelých talianskych jedál. Je iba vhodné, že tradičná a trvalá „passeggiata“ je inšpiráciou pre dizajn Eataly Toronto. Tento nadčasový rituál vidí, že Taliani sa každý večer vydávajú na hlavnú ulicu a na námestie, na prechádzku a socializáciu a občas sa zastavia v baroch a obchodoch. Táto séria skúseností si vyžaduje novú, intímnu ulicu v mestách Bloor a Bay.

Kaplnka

Coast Whale

Kaplnka Jazyk tejto kaplnky sa stal bionickou formou veľryby. Veľryba uviaznutá na pobreží Islandu. Človek môže vstúpiť do svojho tela pomocou nízkeho množstva rýb a zažiť perspektívu veľryby pri pohľade na oceán, kde je pre ľudí ľahšie premýšľať o zanedbávaní zhoršovania životného prostredia. Nosná konštrukcia padá na pláž, aby sa zabezpečilo minimálne poškodenie životného prostredia. Vďaka prírodným a ekologickým materiálom je tento projekt turistickou destináciou, ktorá si vyžaduje ochranu životného prostredia.

Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto

Light Portal

Ľahký Portál Budúce Železničné Mesto Light Portal je majstrovským plánom mesta Yibin Highspeed Rail City. Reforma životného štýlu odporúča všetkým vekovým rokom po celý rok. Centrum Yibin Grónsko sa nachádza vedľa vysokorýchlostnej železničnej stanice Yibin, ktorá je v prevádzke od júna 2019, a zahŕňa 160 metrov vysoké dvojčatá so zmiešaným využitím, ktoré spájajú architektúru a prírodu s krajinným bulvárom dlhým 1 km. Yibin má históriu viac ako 4000 rokov, akumulácia múdrosti a kultúry rovnako ako sediment v rieke znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slúžia ako ľahký portál, ktorý slúži na usmernenie návštevníkov, ako aj ako orientačný bod pre obyvateľov.

Zubná Klinika

Clinique ii

Zubná Klinika Clinique ii je súkromná ortodontická klinika pre vedúceho mienky a luminára, ktorý aplikuje a skúma najmodernejšie techniky a materiály vo svojej disciplíne. Architekti predpokladali koncepciu implantátu založenú na ortodontickom typickom použití vysoko presných zdravotníckych pomôcok ako konštrukčného princípu v celom priestore. Vnútorné povrchy stien a nábytok sa hladko spájajú do bieleho škrupiny s postriekaním žltým koránom, kde sa implantujú špičkové lekárske technológie.

Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia

Medieval Rethink

Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia Stredoveký Rethink bol reakciou na súkromnú komisiu na vybudovanie Kultúrneho centra pre malú nezverejnenú dedinu v provincii Guangdong, ktorá siaha 900 rokov do dynastie Song. Štvorpodlažný pozemok s rozlohou 7 000 m² sa sústreďuje okolo starobylého skalného útvaru známeho ako kameň Ding Qi, symbolu pôvodu dediny. Dizajn koncepcie projektu je založený na predstavení histórie a kultúry starovekej dediny a zároveň prepojenia starej a novej. Kultúrne centrum predstavuje reinterpretáciu starobylej dediny a transformáciu na súčasnú architektúru.