Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Maloobchodný Priestor

Portugal Vineyards

Maloobchodný Priestor Konceptový obchod Portugalských viníc je prvým fyzickým obchodom pre online špecializovanú spoločnosť na výrobu vína. Obchod sa nachádza v susedstve sídla spoločnosti, je orientovaný na ulicu a zaberá 90 m2, a pozostáva z otvoreného plánu bez priečok. Interiér je oslnivo biely a minimálny priestor s kruhovou cirkuláciou - biele plátno pre portugalské víno, ktoré má žiariť a byť vystavené. Police sú vyrezávané zo stien s odkazom na vínne terasy na 360 stupňovom ponornom maloobchodnom zážitku bez počítadla.

Spoločenské A Voľný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Spoločenské A Voľný Čas Vodorovné a zvislé čiary sa vzájomne pretínajú a vytvárajú mriežku. Každá mriežka je komunikačnou platformou, ktorá je tiež zdrojom koncepcie dizajnu baru whisky. Pokiaľ ide o úsporu energie a ochranu životného prostredia, konštruktér použil LED úsporné žiarivky po celom bare. Aby sa zachovala kvalita ovzdušia v bare, v konštrukcii sa používajú okná zo severu na juh, ktoré môžu zabezpečiť priechod prirodzeného vzduchu.

Výstavná Sieň

City Heart

Výstavná Sieň Od architektúry mesta po index, aby ste pochopili a zvážili rovnováhu dizajnu, výraz mesta zhustil v troch rohových priestoroch, cez mestskú výstavbu a rozvoj na podporu podnikov, mesta a ľudskej perspektívy zmeny mesta a mestských charakteristík a mestských klimatické skladanie výmenou za vyjadrenie dizajnérskeho porozumenia mesta, pozrite sa na minulosť mesta, aby ste videli jeho budúcnosť.

Jazdecký Komplex

Emerald

Jazdecký Komplex Komplexný obraz architektonických a priestorových projektov spája všetkých šesť budov a odhaľuje funkčnú identitu každej z nich. Predĺžené fasády arén a stajní smerujúce do administratívneho zloženého jadra. Šesťstranná stavba ako krištáľová mriežka spočíva v drevenom ráme ako v náhrdelníku. Nástenné trojuholníky zdobené rozptylom skla ako smaragdovými detailmi. Zakrivená biela konštrukcia zdôrazňuje hlavný vchod. Mriežka fasád je tiež súčasťou vnútorného priestoru, kde je prostredie vnímané cez priehľadný web. Interiéry pokračujú v téme drevených konštrukcií a využívajú mierku prvkov k proporčnejšej ľudskej mierke.

Kaviareň

Perception

Kaviareň Táto malá teplá drevená kaviareň, ktorá sa nachádza na rohu križovatky, v pokojnej štvrti. Centralizovaná zóna s otvorenou prípravou poskytuje čistý a rozsiahly zážitok z vystúpenia baristu návštevníkom všade, kde sú sedadlá v bare alebo stolíky v kaviarni. Stropný objekt s názvom „Tieniaci strom“ sa začína zo zadnej strany prípravnej zóny a pokrýva zákaznícku zónu, aby dotvoril celú atmosféru tejto kaviarne. Poskytuje návštevníkom neobvyklý priestorový efekt a tiež sa stáva médiom pre ľudí, ktorí chcú byť pri káve s príchuťou stratení myšlienok.

Klub Voľného Času

Central Yosemite

Klub Voľného Času Vráťte sa k jednoduchosti života, slnko cez okno križuje svetlo a tieň. Aby ste lepšie odrážali prírodnú príchuť v celkovom priestore, využite plný dizajn guľatiny, jednoduchý a štýlový, humanistický komfort, zdôraznite umeleckú atmosféru priestoru. Tón orientálneho šarmu s jedinečnou priestorovou náladou. Toto je ďalší výraz interiéru, ktorý je prírodný, čistý, variabilný.