Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Mall

Fluxion

Mall Inšpiráciou tohto programu sú mravce, ktoré majú jedinečnú štruktúru. Aj keď vnútorná štruktúra mravcov je veľmi zložitá, dokáže vybudovať obrovské a usporiadané kráľovstvo. Toto ilustruje jeho architektonickú štruktúru ako veľmi racionálnu. Medzitým sa vo vnútri pôvabných oblúkov mravcov vyvýšia impozantný palác, ktorý sa zdá byť mimoriadne vynikajúci. Návrhár preto používa mravčiu múdrosť ako referenciu na vybudovanie umeleckého a dobre skonštruovaného priestoru, ako aj na mravce.

Výstavný Stánok

Onn Exhibition

Výstavný Stánok Onn je tradične kombinovaná tradícia miešania produktov s modernými návrhmi prostredníctvom majstrov kultúrnych hodnôt. Materiály, farby a výrobky spoločnosti Onn sú inšpirované prírodou, ktorá osvieti tradičné postavy s chuťou lesku. Výstavný stánok bol skonštruovaný tak, aby replikoval prírodnú scénu s použitím materiálov, ktoré sa dopĺňajú spolu s výrobkami, aby sa stal samotným harmonizovaným umeleckým dielom.

Výstava

Multimedia exhibition Lsx20

Výstava K 20. výročiu obnovenia latencie národnej meny bola venovaná multimediálna výstava. Účelom výstavy bolo predstaviť rámec trojice, na ktorej bol umelecký projekt založený, konkrétne bankovky a mince, autori - 40 významných lotyšských umelcov rôznych kreatívnych žánrov - a ich umelecké diela. Koncept výstavy pochádza z grafitu alebo olova, ktorý je strednou osou ceruzky, bežným nástrojom pre umelcov. Grafitová štruktúra slúžila ako ústredný dizajnový prvok výstavy.

Wellness Centrum

Yoga Center

Wellness Centrum Centrum jogy sa nachádza v najrušnejšej štvrti mesta Kuvajt a je pokusom o revitalizáciu suterénu Jassim Tower. Miesto projektu bolo neortodoxné. Bol to však pokus slúžiť ženám v rámci hraníc mesta a od okolitých obytných oblastí. Recepčná zóna v strede sa uzamkne s uzamykateľnou aj kancelárskou časťou, čo umožňuje plynulý tok členov. Oblasť zámku sa potom zarovná s oblasťou umývania nôh, ktorá signalizuje „zónu bez topánok“. Od tejto chvíle je chodba a čitáreň, ktorá vedie do troch jogínskych miestností.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je thajské bistro, ktoré sa nachádza v centre mesta Kuvajt. Má výhľad na ulicu Fahad Al Salim, ulicu, ktorá sa dobre rešpektuje, pretože je to obchod v minulosti. Vesmírny program tohto bistra vyžaduje efektívny dizajn pre všetky kuchynské, skladovacie a toaletné priestory; čo umožňuje priestranný jedálenský kút. Aby sa to dosiahlo, interiér funguje harmonickým spôsobom s existujúcimi štruktúrnymi prvkami.