Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koncept Firemnej Architektúry

Pharmacy Gate 4D

Koncept Firemnej Architektúry Kreatívny koncept je založený na kombinácii materiálnych a nehmotných komponentov, ktoré spolu vytvárajú mediálnu platformu. Stred tejto platformy je charakterizovaný nadrozmernou misou ako symbolom pre abstraktný alchýmický pohár, nad ktorým sa premieta holografický diagram plávajúceho reťazca DNA. Tento hologram DNA, ktorý v skutočnosti predstavuje slogan „Promise for Life“, sa pomaly točí a naznačuje ľahkosť života bez príznakov ľudského organizmu. Rotujúci hologram DNA predstavuje nielen tok života, ale aj vzťah medzi svetlom a samotným životom.

Vlajková Loď

Lenovo

Vlajková Loď Cieľom programu Lenovo Flagship Store je vylepšiť imidž značky tým, že poskytuje publiku platformu na prepojenie interakcie a zdieľania prostredníctvom životného štýlu, služieb a skúseností vytvorených v obchode. Koncepcia dizajnu je navrhnutá na základe poslania uskutočniť prechod od výrobcu výpočtového zariadenia k vedúcej značke medzi poskytovateľmi spotrebnej elektroniky.

Výstavný Priestor

Ideaing

Výstavný Priestor Jedná sa o podnikovú výstavnú halu v roku 2013 v Guangzhou Design Week, ktorú navrhla spoločnosť C&C Design Co., Ltd. Dizajn elegantne disponuje priestorom menším ako 91 metrov štvorcových, ktorý je zobrazený dotykovým displejom a vnútorným projektorom. QR kód zobrazený na svetelnej skrinke je webovými odkazmi podniku. Medzitým dizajnéri dúfajú, že vzhľad celej budovy môže ľuďom dodať pocit plnosti vitality, a preto demonštruje kreativitu, ktorú má dizajnérska spoločnosť, to znamená „duch nezávislosti a myšlienku slobody“, ktorú obhajujú. ,

Kancelárske Priestory

C&C Design Creative Headquarters

Kancelárske Priestory Kreatívne sídlo spoločnosti C&C Design sa nachádza v postindustriálnej dielni. Jeho budova bola v 60. rokoch 20. storočia transformovaná z tehlovej továrne. Vzhľadom na ochranu súčasnej situácie a historickú pamäť budovy sa tím dizajnérov snažil, aby sa zabránilo poškodeniu pôvodnej budovy v interiérovej výzdobe. V interiéri sa používa veľa jedle a bambusu. Otváranie a zatváranie a prepínanie priestorov sú šikovne koncipované. Dizajn osvetlenia pre rôzne regióny odráža rôzne vizuálne atmosféry.

Dopravný Uzol

Viforion

Dopravný Uzol Projekt je dopravným HUBom, ktorý spája okolité mestské sídla so srdcom dynamického života ľahkým a efektívnym spôsobom, ktorý vznikne zlúčením rôznych dopravných systémov, ako sú železničná stanica, stanica metra, nočná paluba a autobusová stanica, s ďalšími službami na konverziu miesto, ktoré bude katalyzátorom budúceho vývoja.

Vínny Dom

Crombe 3.0

Vínny Dom Cieľom koncepcie vinotéky Crombé bolo prinútiť zákazníkov, aby zažili úplne nový spôsob nakupovania. Základnou myšlienkou bolo začať od vzhľadu a pocitu skladu, do ktorého sme následne pridali svetlo a jemnosť. Aj keď sú vína prezentované v pôvodnom obale, čisté línie kovových rámov stále zabezpečujú povedomie a perspektívu. Každá fľaša visí v ráme v rovnakom sklone, v akom by im slúžil someliér. V 12 m stojane sú umiestnené šampanské a skrinky. Na jednu skrinku môžu zákazníci bezpečne uložiť až 30 fliaš.