Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kancelársky Dizajn

Brockman

Kancelársky Dizajn Ako investičná spoločnosť so sídlom v ťažobnom priemysle sú efektívnosť a produktivita kľúčovými aspektmi obchodnej rutiny. Dizajn bol pôvodne inšpirovaný prírodou. Ďalšou inšpiráciou zrejmou v návrhu je dôraz na geometriu. Tieto kľúčové prvky boli v popredí návrhov, a preto sa vizuálne prekladali pomocou geometrického a psychologického chápania formy a priestoru. V snahe udržať si prestíž a povesť svetovej komerčnej budovy sa vďaka skla a oceli vytvára jedinečná firemná aréna.

Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Predmetom projektu je prestavba existujúcej opravovne motocyklov s rozlohou 72 metrov štvorcových na novú reštauráciu na grilovanie. Rozsah práce zahŕňa kompletný redizajn vonkajšieho aj vnútorného priestoru. Exteriér bol inšpirovaný barbeque mriežkovou spojkou s jednoduchou čiernou a bielou farebnou schémou dreveného uhlia. Jednou z výziev tohto projektu je prispôsobiť agresívne programové požiadavky (40 miest v jedálni) na takom malom priestore. Okrem toho musíme pracovať s neobvyklým malým rozpočtom (40 000 USD), ktorý zahŕňa všetky nové jednotky HVAC a novú komerčnú kuchyňu.

Rezidencia

Cheung's Residence

Rezidencia Rezidencia je navrhnutá s ohľadom na jednoduchosť, otvorenosť a prirodzené svetlo. Stopa budovy odráža obmedzenia existujúcej lokality a formálny výraz má byť čistý a jednoduchý. Na severnej strane budovy je umiestnené predsieň a balkón, ktoré osvetľujú vchod a jedálenský kút. Posuvné okná sú umiestnené na južnom konci budovy, kde obývacia izba a kuchyňa majú maximalizovať prirodzené osvetlenie a poskytnúť priestorovú flexibilitu. Svetlíky sa navrhujú v celej budove, aby sa ďalej posilnili nápady na dizajn.

Dočasné Informačné Centrum

Temporary Information Pavilion

Dočasné Informačné Centrum Projekt je dočasným pavilónom na rôzne účely v Londýne v Trafalgare na rôzne funkcie a udalosti. Navrhovaná štruktúra zdôrazňuje pojem „dočasnosť“ tým, že sa ako primárny stavebný materiál používa recyklácia prepravných kontajnerov. Jeho kovová povaha má za cieľ nadviazať kontrastný vzťah s existujúcou budovou, ktorá posilňuje prechodný charakter koncepcie. Formálne vyjadrenie budovy je tiež organizované a usporiadané náhodným spôsobom, čím sa na mieste vytvára dočasný orientačný bod, ktorý priťahuje vizuálnu interakciu počas krátkeho trvania budovy.

Showroom, Maloobchod, Kníhkupectvo

World Kids Books

Showroom, Maloobchod, Kníhkupectvo RED BOX ID, inšpirovaný miestnou spoločnosťou na vytvorenie udržateľného, plne funkčného kníhkupectva s malým rozmerom, použil koncepciu „otvorenej knihy“ na navrhnutie úplne nového maloobchodného zážitku, ktorý podporuje miestnu komunitu. World Kids Books sa nachádza v kanadskom Vancouveri a je showroom ako prvý, druhý v kníhkupectve a tretí v internetovom obchode. Odvážny kontrast, symetria, rytmus a pop farebnosť priťahujú ľudí a vytvárajú dynamický a zábavný priestor. Je to vynikajúci príklad toho, ako je možné obchodným nápadom vylepšiť dizajn interiéru.

Obnova Miest

Tahrir Square

Obnova Miest Námestie Tahrir je chrbtovou kosťou egyptskej politickej histórie, a preto je oživenie mestského dizajnu politickým, environmentálnym a sociálnym desideratum. Územný plán zahŕňa uzavretie niektorých ulíc a ich zlúčenie do existujúceho námestia bez narušenia dopravného toku. Potom boli vytvorené tri projekty, ktoré slúžili na rekreačné a obchodné funkcie, ako aj na pamätník modernej egyptskej politickej histórie. V pláne sa bral do úvahy dostatočný priestor na prechádzky a sedenie a vysoký pomer zelených plôch na zavedenie farieb do mesta.