Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstavný Stánok

Onn Exhibition

Výstavný Stánok Onn je tradične kombinovaná tradícia miešania produktov s modernými návrhmi prostredníctvom majstrov kultúrnych hodnôt. Materiály, farby a výrobky spoločnosti Onn sú inšpirované prírodou, ktorá osvieti tradičné postavy s chuťou lesku. Výstavný stánok bol skonštruovaný tak, aby replikoval prírodnú scénu s použitím materiálov, ktoré sa dopĺňajú spolu s výrobkami, aby sa stal samotným harmonizovaným umeleckým dielom.

Výstava

Multimedia exhibition Lsx20

Výstava K 20. výročiu obnovenia latencie národnej meny bola venovaná multimediálna výstava. Účelom výstavy bolo predstaviť rámec trojice, na ktorej bol umelecký projekt založený, konkrétne bankovky a mince, autori - 40 významných lotyšských umelcov rôznych kreatívnych žánrov - a ich umelecké diela. Koncept výstavy pochádza z grafitu alebo olova, ktorý je strednou osou ceruzky, bežným nástrojom pre umelcov. Grafitová štruktúra slúžila ako ústredný dizajnový prvok výstavy.

Wellness Centrum

Yoga Center

Wellness Centrum Centrum jogy sa nachádza v najrušnejšej štvrti mesta Kuvajt a je pokusom o revitalizáciu suterénu Jassim Tower. Miesto projektu bolo neortodoxné. Bol to však pokus slúžiť ženám v rámci hraníc mesta a od okolitých obytných oblastí. Recepčná zóna v strede sa uzamkne s uzamykateľnou aj kancelárskou časťou, čo umožňuje plynulý tok členov. Oblasť zámku sa potom zarovná s oblasťou umývania nôh, ktorá signalizuje „zónu bez topánok“. Od tejto chvíle je chodba a čitáreň, ktorá vedie do troch jogínskych miestností.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je thajské bistro, ktoré sa nachádza v centre mesta Kuvajt. Má výhľad na ulicu Fahad Al Salim, ulicu, ktorá sa dobre rešpektuje, pretože je to obchod v minulosti. Vesmírny program tohto bistra vyžaduje efektívny dizajn pre všetky kuchynské, skladovacie a toaletné priestory; čo umožňuje priestranný jedálenský kút. Aby sa to dosiahlo, interiér funguje harmonickým spôsobom s existujúcimi štruktúrnymi prvkami.

Čakáreň Na Obchodné Účely A Vip

Commercial Area, SJD Airport

Čakáreň Na Obchodné Účely A Vip Tento projekt sa pripojil k novému trendu v oblasti ekologického dizajnu Letiská vo svete, začlenil do terminálu obchody a služby a prinútil cestujúceho zažiť zážitok počas jeho inštancie. GREEN Airport Design Trend obsahuje priestory ekologickejšej a udržateľnejšej projektovej hodnoty pre letisko, celková plocha komerčnej plochy je osvetlená prirodzeným slnečným žiarením vďaka monumentálnej sklenenej fasáde smerujúcej k dráhe. VIP Lounge bol navrhnutý s ohľadom na organický a predvojový koncept dizajnu buniek. Fasáda umožňuje súkromie v miestnosti bez toho, aby blokovala výhľad do exteriéru.