Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Verejné Námestie

Brieven Piazza

Verejné Námestie Inšpiráciou pre tento dizajn je náklonnosť k jednoduchosti a nahliadnutiu mondrianskej abstrakcie a symboliky s nádychom charakteru a autenticity vyznačenej v historickej kufografii námestia Kufic. Tento návrh je prejavom koherentnej fúzie medzi štýlmi obhajujúcimi posolstvo, že existuje možnosť zmiešať rôzne zdanlivo protichodné štýly týkajúce sa pozorovania voľným okom, zatiaľ čo pri hĺbení hlboko do filozofie za nimi by existovali podobnosti, ktoré by vyústili do súvislého umeleckého diela, ktoré by je príťažlivý za zjavné porozumenie.

Realitná Kancelária

The Float

Realitná Kancelária V tomto projekte navrhujeme architektúru, interiér a krajinu. Ide o „realitnú agentúru“, názov nehnuteľnosti je [vila Sky], a preto si predstavte pojem s východiskovým menom prípadu. A projekt sa nachádza v centre mesta Xiamen, podmienky okolo základne sú nepriaznivé, existujú staré byty a stavenisko, oproti tomu je škola, nie je obklopená žiadna krajina. Nakoniec pomocou konceptu [Float] vytiahnite predajné centrum do výšky 2F a vytvorte si vlastnú krajinu, stohový bazén, takže predajné stredisko rád pláva vo vode a návštevníci idú cez veľkú plochu rybníka a cez prízemie predajnej kancelárie choďte na zadné schody a choďte do predajnej haly. Konštrukcia je oceľová konštrukcia, dizajn budovy a návrh interiéru sa usilujú o integráciu a jednotu v technike.

Dom

Geometry Space

Dom Tento projekt je vilovým projektom nachádzajúcim sa v [SAC Beigan Hill International Arts Centre] na predmestí Šanghaja. V obci sa nachádza umelecké centrum, ktoré poskytuje množstvo kultúrnych aktivít, vila môže byť v kancelárii alebo štúdiu alebo doma. , tento model je priamo pri jazere. Zvláštnosťou budovy je vnútorný priestor bez stĺpov, ktorý dáva najväčšej variabilite a kreativite v dizajne vnútornému priestoru, ale aj kvôli voľnosti a variabilite priestoru, vnútornej štruktúre, technike navrhovania je variabilnejšia, rozšíriteľná geometria Vytvára vnútorný priestor, tiež v súlade s tvorivými nápadmi, ktoré sleduje [Art Center]. Rozdelený typ konštrukcie a hlavné schodisko sú uprostred vnútorného priestoru, zatiaľ čo ľavá a pravá strana sú delené schodiská, takže spolu päť rôznych vnútorných schodišťových priestorov spája priestor.

Realitná Kancelária

The Ribbon

Realitná Kancelária Napríklad "Dance of the Ribbon", s otvoreným priestorovým meradlom, celkový priestor je biely, využívajú koncepciu zaúčtovania nábytku, formujú vzťah spájajúci sa s priestorom, naj špeciálnejší je vzťah medzi stenou a kabinetom, integrujú sa stôl so stropom a zemou, úmyselne vyčiarknite prierez nepravidelnou geometriou, a to nielen na prekrytie nadmerného množstva defektov lúča, ale aj na ukážku moderného aktuálneho konceptu, ktorý ukazuje odrazom svetla abstraktnú myšlienku pásky v tvare krivky.

Centrum Predaja Nehnuteľností

MIX C SALES CENTRE

Centrum Predaja Nehnuteľností je to centrum predaja nehnuteľností. Pôvodná architektonická podoba je sklenená štvorcová krabica. Celkový dizajn interiéru je možné vidieť z vonkajšej strany budovy a návrh interiéru sa úplne odráža v prevýšení budovy. K dispozícii sú štyri funkčné oblasti, oblasť multimediálneho displeja, plocha displeja modelu, oblasť rokovania pohovky a plocha displeja materiálu. Štyri funkčné oblasti vyzerajú rozptýlene a izolovane. Použili sme teda stuhu, aby sme spojili celý priestor, aby sme dosiahli dve koncepčné koncepcie: 1. spojenie funkčných oblastí, 2. formovanie výšky budovy.

Kancelárska Budova

FLOW LINE

Kancelárska Budova Priestor na mieste je nepravidelný a zakrivený vonkajšou stenou budovy. Preto dizajnér v tomto prípade uplatňuje koncepciu prietokových potrubí s nádejou na vytvorenie pocitu toku a nakoniec sa zmení na plynulé línie. Najprv sme zbúrali vonkajšiu stenu priliehajúcu k verejnej chodbe a aplikovali sme tri funkčné oblasti. Použili sme prietokové potrubie na cirkuláciu týchto troch oblastí a prietokové vedenie je tiež vstupom von. Spoločnosť je rozdelená do piatich oddelení a na ich reprezentáciu používame päť riadkov.