Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Študentská Internát

Koza Ipek Loft

Študentská Internát Koza Ipek Loft bol navrhnutý štúdiom craft312 ako študentský penzión a centrum mládeže s kapacitou 240 lôžok na ploche 8000 m2. Kontrakcia Koza Ipek Loft bola dokončená v máji 2013. Všeobecne platí, že vstup do penziónu, prístup do centra pre mládež, reštaurácia, konferenčná miestnosť a foyer, študovne, izby a administratívne kancelárie v násobkoch 12-podlažnej budovy pozostávajúce z inovatívnej, modernej a boli navrhnuté pohodlné obytné priestory. Izby pre 2 osoby v základných bunkách usporiadané podľa každého poschodia, dva oddiely a 24 osôb.

Kancelárska Budova

Jansen Campus

Kancelárska Budova Budova je pozoruhodným novým prírastkom k panoramatu, ktorý spája priemyselnú zónu a staré mesto a má trojuholníkové tvary z tradičných šikmých striech Oberriet. Projekt integruje inovatívne technológie, obsahuje nové podrobnosti a materiály a spĺňa prísne švajčiarske „Minergie“ udržateľné stavebné normy. Fasáda je obložená temnou predpatinovanou perforovanou sieťou Rheinzink, ktorá evokuje hustotu tónov drevených budov v okolí. Prispôsobené pracovné priestory sú otvorené plány a geometria budovy sa rozdeľuje na pohľad na Rheintal.

Showroom

Segmentation

Showroom Pri interpretácii miesta nie je možné prehliadnuť mäkké línie obuvi. Ak chcete reprezentovať ďalšiu skupinu elegantných topánok, ktoré sa zobrazujú na tomto mieste, v druhej vrstve stropu a osem exkluzívnych konštrukčných prvkov osvetlenia, pričom sa vytvára nálada, súčasne sa budete cítiť ako samostatne s amorfnou líniou na tomto mieste.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Témou salóniku je technológia, ktorá obsluhuje výstavné miesta. Technologické linky na strope a stene, navrhnuté tak, aby vyjadrovali technológiu obuvi, ktorá sa zobrazuje vo všetkých vzorkovniach, dovážajú a vyrábajú v továrni, ktorá je vedľa budovy. s voľnou formou, zatiaľ čo ideálne, použite technológiu CAD-CAM.Barrisol, ktorý vyrába vo Francúzsku, mdf lakový nábytok, ktorý vyrába na európskej strane Istanbulu, systémy RGB Led, ktoré vyrábajú na ázijskej strane Istanbulu, bez merania a skúšky na zavesenom strope. ,

Bytový Dom

Monochromatic Space

Bytový Dom Monochromatický priestor je domom pre rodinu a projekt sa týkal transformácie obytného priestoru na celej úrovni prízemia tak, aby zohľadňoval špecifické potreby nových majiteľov. Musí byť priateľský k starším; mať moderný interiérový dizajn; dostatok skrytých skladovacích priestorov; a dizajn musí obsahovať opakované použitie starého nábytku. Summerhaus D'zign bol zapojený ako konzultanti pre návrh interiéru, ktorý vytvára funkčný priestor pre každodenný život.

Detský Odev

PomPom

Detský Odev Vnímanie častí a celku prispieva k geometrii, ľahko identifikovateľnej s dôrazom na výrobky, ktoré sa majú predávať. Ťažkosti pri kreatívnom akte zosilnil veľký lúč, ktorý zlomil priestor, už s malými rozmermi. Možnosť naklonenia stropu s referenčnými opatreniami výlohy, lúča a zadnej časti obchodu bola začiatkom losovania po zvyšok programu; obeh, výstava, servisný pult, komoda a skladovanie. V priestore dominuje neutrálna farba prerušovaná silnými farbami, ktoré označujú a organizujú priestor.