Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Luxusný Showroom

Scotts Tower

Luxusný Showroom Scotts Tower je popredný bytový dom v centre Singapuru, ktorého cieľom je uspokojiť dopyt po vysoko prepojených a vysoko funkčných rezidenciách v mestských oblastiach rastúcim počtom podnikateľov z domova a mladých odborníkov. Aby sme dokázali predstavu, že architekt - van van Berkel z UNStudio - mal „zvislé mesto“ so zreteľnými zónami, ktoré by sa normálne horizontálne rozširovali cez mestský blok, navrhli sme vytvoriť „priestory v priestore“, kde sa priestory môžu transformovať ako vyzval na rôzne situácie.

Domáca Záhrada

Oasis

Domáca Záhrada Záhrada obklopujúca historickú vilu v centre mesta. Dlhý a úzky pozemok s výškovými rozdielmi 7 metrov. Oblasť bola rozdelená do 3 úrovní. Najnižšia predná záhrada kombinuje požiadavky reštaurátora a modernej záhrady. 2. úroveň: Rekreačná záhrada s dvoma altánkami - na streche podzemného bazéna a garáže. Tretia úroveň: Lesná detská záhrada. Cieľom projektu bolo odvrátiť pozornosť od hluku mesta a obrátiť sa k prírode. Z tohto dôvodu má záhrada niektoré zaujímavé vodné prvky, ako sú vodné schody a vodná stena.

Obchod

Munige

Obchod Od exteriéru a interiéru cez celú budovu je plný betónového materiálu doplneného čiernou, bielou a niekoľkými farbami dreva, ktoré spolu vytvárajú chladný tón. Schodisko v strede priestoru sa stáva vedúcou úlohou, rôzne uhlové zahnuté tvary sú rovnako ako kužeľ nesúci celé druhé poschodie a v prízemí sa spájajú s rozšírenou plošinou. Priestor je ako úplne časť.

Reštaurácia A Bar

Kopp

Reštaurácia A Bar Dizajn reštaurácie musí byť atraktívny pre klientov. Interiéry musia zostať čerstvé a príťažlivé pre budúce trendy v dizajne. Netradičné použitie materiálov je jedným zo spôsobov, ako udržať zákazníkov v kontakte s dekorom. Kopp je reštaurácia, ktorá bola navrhnutá na základe tejto myšlienky. Kopp v miestnom Goanskom jazyku znamená pohárik nápoja. Pri navrhovaní tohto projektu bola ako koncept predstavená vírivka vytvorená miešaním nápoja v pohári. Zobrazuje filozofiu dizajnu opakovania modulov generujúcich vzory.

Bytový Dom

DA AN H HOUSE

Bytový Dom Je to prispôsobené sídlo na základe používateľov. Otvorený priestor v interiéri spája obývaciu izbu, jedáleň a pracovňu prostredníctvom voľného pohybu a prináša tiež zelenú a svetlo z balkóna. Exkluzívnu bránu pre domáce zviera nájdete v izbe každého člena rodiny. Plochý a nerušený dopravný tok je spôsobený dizajnom bez dverí. Dôraz na vyššie uvedené návrhy má byť navrhnutý tak, aby vyhovoval návykom používateľov, ergonomickej a kreatívnej kombinácii nápadov.

Salón Krásy

Shokrniya

Salón Krásy Dizajnér sa zameral na luxusné a inšpiratívne prostredie a produkoval samostatné priestory s rôznymi funkciami, ktoré sú súčasne súčasťou celej štruktúry. Biela farba ako jedna z luxusných farieb Iránu bola vybraná na rozvoj myšlienky projektu. Priestory sa vyskytujú vo forme škatúľ v 2 farbách. Tieto škatule sú uzavreté alebo polouzavreté bez akýchkoľvek zvukových alebo čuchových porúch. Zákazník bude mať dostatok priestoru na vyskúšanie súkromného móla. farby pre iné materiály boli dôležitými výzvami.