Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Svetového Veľtrhu Pre Toyotu

The Wave

Dizajn Svetového Veľtrhu Pre Toyotu Dizajn, inšpirovaný japonským princípom „aktívneho pokoja“, kombinuje racionálne a emocionálne prvky do jedného celku. Z vonkajšej strany vyzerá architektúra minimalisticky a pokojne. Stále z toho môžete cítiť obrovskú silu. Pod jeho kúzlom zvedavo vkĺzate do interiéru. Akonáhle ste vo vnútri, ocitnete sa v prekvapujúcom prostredí, ktoré prekypuje energiou a je plné veľkých mediálnych stien ukazujúcich energické, abstraktné animácie. Stánok sa tak stane pre návštevníkov nezabudnuteľným zážitkom. Koncept predstavuje asymetrickú rovnováhu, ktorú nachádzame v prírode a v srdci japonskej estetiky.

Obchod

Family Center

Obchod Existuje niekoľko dôvodov, prečo som uzavrel dlhú (30 metrov) prednú stenu. Jedným z nich bolo to, že výška existujúcej budovy bola skutočne nepríjemná, a ja som nemal povolenie sa jej dotknúť! Po druhé, uzavretím prednej fasády som získal 30 metrov vnútorného priestoru. Podľa mojej dennej pozorovacej štatistickej štúdie sa väčšina nakupujúcich rozhodla ísť do obchodu len kvôli zvedavosti a vidieť, čo sa deje za touto fasádou Zvedavé formy.

Reštaurácia

Lohas

Reštaurácia Revolt Counter to Urban Beat. Základňa je umiestnená v rušnej dopravnej križovatke. Celkovým územným plánom je vytvoriť mierny a ustálený tempo, ako by prinieslo čas na spomalenie a v tomto rýchlo sa rozvíjajúcom mestskom živote si tu a teraz užívať každú chvíľu. Otvorený priestor, ako sa vytvára, prostredníctvom stredného plánovania, rozdeľuje priestor na základe rôznych funkcií. Obrazovky podobné totemu dodávajú jemnému priestorovému prostrediu určitú príjemnú hravosť.

Reštaurácia

pleasure

Reštaurácia Radosť zo života umenia. Rozšírenie a pokračovanie. Prostredníctvom rozšírenia tvarov stropov a rozťahovania podlahy a ich dôsledného zvlnenia obrysov, ktoré tu ide vzpriamene alebo zakryté, odráža akčnú silu, ktorá v živote zahŕňa vrcholky a údolia. Kým vrstvené prostredie preteká a mení sa v dej, vo vesmíre sa objavujú obrazy krásy. Vesmírna kabína je plynulá a priehľadná, pričom zachováva rozdelenie rôznych oddielov. S dômyselným usporiadaním priestoru môže medzi priestormi existovať súkromie.

Rezidencia

nature

Rezidencia Tento dom je určený pre pár. Návrat do prírody. Ľudia sú ochotní dostať sa von viac, byť vonku alebo nechať prírodu byť súčasťou ich života, umožniť prírode obohatiť slovnú zásobu domova. Jednoducho pustite prírodu a jazdte na jej postoji. Bohaté a rozmanité prvky, ktoré ukazujú, ako môže oddelenie existovať popri hustej zložitosti, podobne ako mnohostranné stránky kvetín, ktoré sa nakoniec vykreslia, po konečnom výbere konečných výberov.

Kancelárske Priestory

Samlee

Kancelárske Priestory Kancelária Samlee bola navrhnutá podľa jednoduchej orientálnej estetiky bez podrobností. Tento koncept sa zhoduje s rýchlo sa rozvíjajúcim mestom. V tejto vysoko bežnej informačnej spoločnosti predstavuje projekt interaktívny vzťah medzi mestom, prácou a ľuďmi - akýsi dôverný vzťah aktivity a zotrvačnosti; priehľadné prekrytie; priepustnosť prázdna.