Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základným prvkom obrázkov, návrhár skúma vzťah pohybu a pixel, ktorý sa stane témou tohto návrhu. „Pixel“ sa používa v rôznych oblastiach kina. V hale pokladne sa nachádza obrovská zakrivená obálka tvorená viac ako 6000 kusmi panelov z nehrdzavejúcej ocele. Stena vitríny je zdobená obrovským množstvom štvorcových pruhov vyčnievajúcich zo steny, ktorá predstavuje očarujúce meno kina. V tomto kine by si každý užil skvelú atmosféru digitálneho sveta vytvorenú súdržnosťou všetkých prvkov „pixelov“.

Kancelária

White Paper

Kancelária Interiér plachtoviny zhmotňuje priestor pre tvorivý prínos dizajnérov a vytvára príležitosti pre nespočetné vystavenie procesu dizajnu. Postupom každého projektu sú steny a dosky pokryté výskumom, náčrtmi a prezentáciami, zaznamenávajúc vývoj každého návrhu a stávajú sa denníkom dizajnérov. Biele podlahy a mosadzné dvere, ktoré sa používajú jedinečne a odvážne na robustné každodenné používanie, zhromažďujú odtlačky prstov a odtlačky prstov od zamestnancov a klientov, čo svedčí o raste spoločnosti.

Kaviareň

Aix Arome Cafe

Kaviareň Kaviareň je miestom, kde návštevníci pociťujú spolužitie s oceánmi. Obrovská štruktúra v tvare vajíčka umiestnená v strede priestoru funguje súčasne ako pokladňa a káva. Ikonický vzhľad kabíny je inšpirovaný tmavou a matne vyzerajúcou kávou. Ako veľký zdroj vetrania a prirodzeného svetla slúžia dva veľké otvory na hornej prednej strane oboch bôbov. V kaviarni sa nachádzali dlhé stoly ako banda chobotníc a bublín. Zdanlivo náhodne visiace lustre pripomínajú pohľad rýb na vodnú hladinu, lesklé vlnky absorbujú príjemné slnečné svetlo zo širokej bielej oblohy.

Roadshow

Boom

Roadshow Jedná sa o projekt dizajnu výstav pre roadshow módnej značky v Číne. Téma tejto roadshow poukazuje na potenciál mládeže štylizovať svoj vlastný imidž a symbolizuje výbušný hluk, ktorý táto roadshow vydáva na verejnosti. Ako hlavný vizuálny prvok sa použila kľukatá forma, ale s rôznymi konfiguráciami pri aplikácii v stánkoch v rôznych mestách. Štruktúra výstavných stánkov boli všetky „súpravy častí“ prefabrikované v továrni a inštalované na mieste. Niektoré časti môžu byť znovu použité alebo prekonfigurované, aby vytvorili nový dizajn kabíny pre ďalšiu zastávku roadshow.

Predajná Kancelária

Chongqing Mountain and City Sales Office

Predajná Kancelária „Mountain“ je hlavnou témou tejto predajnej kancelárie, ktorá je inšpirovaná zemepisným pozadím Chongqing. Vzor šedých guličiek na podlahe sa vytvára v tvare trojuholníka; a na stenách rysov a na prijímacích pultoch nepravidelného tvaru je veľa zvláštnych a ostrých uhlov a rohov, ktoré demonštrujú pojem „hora“. Okrem toho sú schody spájajúce podlahy navrhnuté ako priechod cez jaskyňu. Medzitým sú LED stropy zavesené od stropu, napodobňujú dažďovú scénu v údolí a vytvárajú prirodzený pocit, aby zmäkčili celý dojem.

Kokteil Bar

Gamsei

Kokteil Bar Keď sa Gamsei otvoril v roku 2013, hyper-lokalizmus sa dostal do oblasti praxe, ktorá sa dovtedy obmedzovala hlavne na jedlá. V Gamsei sú prísady do koktailov buď divoko pástené alebo pestované miestnymi artézskymi farmármi. Interiér baru je jasným pokračovaním tejto filozofie. Rovnako ako koktaily, aj Buero Wagner obstarával všetky materiály na miestnej úrovni a úzko spolupracoval s miestnymi výrobcami pri výrobe riešení na mieru. Gamsei je úplne integrovaný koncept, vďaka ktorému sa z pitia koktailu stáva nový zážitok.