Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obytný

House of Tubes

Obytný Projekt je fúziou dvoch budov, opustenej zo 70-tych rokov s budovou zo súčasnej doby a prvkom, ktorý ich mal spojiť, je bazén. Ide o projekt, ktorý má dve hlavné využitia, prvé ako rezidencia pre 5-člennú rodinu, druhé ako múzeum umenia so širokými priestormi a vysokými stenami pre viac ako 300 ľudí. Dizajn kopíruje tvar zadnej hory, ikonickej hory mesta. V projekte sú použité iba 3 povrchové úpravy so svetlými tónmi, aby priestory prežiarili prirodzeným svetlom, ktoré sa premieta na steny, podlahy a stropy.

Predpredajová Kancelária

Ice Cave

Predpredajová Kancelária Ľadová jaskyňa je showroom pre klienta, ktorý potreboval priestor s jedinečnou kvalitou. Medzitým je schopný predviesť rôzne vlastnosti projektu Tehran Eye. Podľa funkcie projektu atraktívna a zároveň neutrálna atmosféra na zobrazovanie predmetov a udalostí podľa potreby. Dizajnovou myšlienkou bolo použitie minimálnej povrchovej logiky. Integrovaný sieťový povrch sa rozprestiera po celom priestore. Priestor potrebný na rôzne použitie je vytvorený na základe cudzích síl v smere nahor a nadol pôsobiacich na povrch. Na výrobu bol tento povrch rozdelený na 329 panelov.

Maloobchodná Predajňa

Atelier Intimo Flagship

Maloobchodná Predajňa Náš svet zasiahol v roku 2020 bezprecedentný vírus. Prvá vlajková loď Atelier Intimo navrhnutá štúdiom O and O je inšpirovaná konceptom Rebirth of the Scorched Earth, čo znamená integráciu liečivej sily prírody, ktorá dáva ľudstvu novú nádej. Zatiaľ čo je vytvorený dramatický priestor, ktorý umožňuje návštevníkom tráviť chvíle predstavovaním a fantazírovaním v takomto čase a priestore, vzniká aj séria umeleckých inštalácií, ktoré plne demonštrujú skutočné vlastnosti značky. Vlajková loď nie je obyčajným obchodným priestorom, je to divadelná scéna Ateliéru Intimo.

Vlajková Loď Čajovňa

Toronto

Vlajková Loď Čajovňa Najrušnejšie nákupné centrum Kanady prináša svieži nový dizajn predajne ovocných čajov od Studio Yimu. Projekt vlajkovej lode obchodu bol ideálny na účely budovania značky, aby sa stal novým hotspotom v nákupnom stredisku. Nádherná silueta kanadskej Modrej hory, inšpirovaná kanadskou krajinou, je vytlačená na pozadí steny v celom obchode. Aby sa koncept stal skutočnosťou, Studio Yimu ručne vyrobilo sochu s rozmermi 275 cm x 180 cm x 150 cm, ktorá umožňuje plnú interakciu s každým zákazníkom.

Pavilón

Big Aplysia

Pavilón V procese mestského rozvoja je nevyhnutné, aby vzniklo rovnaké zastavané prostredie. Tradičné budovy môžu tiež pôsobiť fádne a rezervovane. Vzhľad špeciálne tvarovanej krajinnej architektúry zjemňuje vzťahy medzi ľuďmi v architektonickom priestore, stáva sa miestom na prehliadku a aktivuje vitalitu.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: V showroome sú vystavené tréningové topánky a športové vybavenie, ktoré boli vyrobené technológiou vstrekovania. Miesto vyzerá ako vyrobené vstrekovacím lisovaním. Vo výrobnom postupe na mieste sa kúsky nábytku akoby vyrábali vo vstrekovacej forme, aby sa vytvoril celok. Hrubé šijacie trasy, ktoré na strope zmierňujú všetku technologickú vizualitu.