Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pohyblivý Pavilón

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilón Tri kocky sú zariadením s rôznymi vlastnosťami a funkciami (vybavenie detských ihrísk, verejný mobiliár, umelecké predmety, meditačné miestnosti, altánky, malé odpočívadlá, čakárne, stoličky so strieškami) a môžu ľuďom priniesť čerstvé priestorové zážitky. Tri kocky sa dajú ľahko prepraviť kamiónom kvôli veľkosti a tvaru. Z hľadiska veľkosti, montáže (sklonu), plôch sedadiel, okien atď. je každá kocka riešená charakteristicky. Tri kocky odkazujú na japonské tradičné minimálne priestory, ako sú miestnosti na čajový obrad, s variabilitou a mobilitou.

Polyfunkčný Komplex

Crab Houses

Polyfunkčný Komplex Na rozľahlej rovine Sliezskej nížiny stojí osamotene jedna čarovná hora, zahalená hmlou tajomstva, týčiaci sa nad malebným mestečkom Sobotka. Tam, uprostred prírodnej krajiny a legendárnej polohy, sa plánuje postaviť komplex Crab Houses: výskumné centrum. V rámci projektu revitalizácie mesta má uvoľniť kreativitu a inovatívnosť. Miesto spája vedcov, umelcov a miestnu komunitu. Tvar pavilónov je inšpirovaný krabmi vstupujúcimi do vlniaceho sa mora trávy. V noci budú osvetlené a budú pripomínať svetlušky vznášajúce sa nad mestom.

Lekáreň

Izhiman Premier

Lekáreň Nový dizajn obchodu Izhiman Premier sa vyvinul okolo vytvorenia trendového a moderného zážitku. Dizajnér použil inú kombináciu materiálov a detailov, aby obslúžil každý roh vystavených predmetov. Každá výstavná plocha bola spracovaná samostatne štúdiom vlastností materiálov a vystaveného tovaru. Vytvorenie spojenia materiálov zmiešaných medzi kalkatským mramorom, orechovým drevom, dubovým drevom a sklom alebo akrylom. Výsledkom bolo, že zážitok bol založený na každej funkcii a preferenciách klienta s moderným a elegantným dizajnom kompatibilným s podávanými vystavenými predmetmi.

Továreň

Shamim Polymer

Továreň Závod potrebuje udržiavať tri programy vrátane výrobného zariadenia a laboratória a kancelárie. Nedostatok definovaných funkčných programov v týchto typoch projektov je príčinou ich nepríjemnej priestorovej kvality. Tento projekt sa snaží vyriešiť tento problém využitím prvkov obehu na rozdelenie nesúvisiacich programov. Dizajn budovy sa točí okolo dvoch prázdnych priestorov. Tieto prázdne priestory vytvárajú príležitosť na oddelenie funkčne nesúvisiacich priestorov. Zároveň pôsobí ako stredné nádvorie, kde sú všetky časti budovy navzájom prepojené.

Interiérový Dizajn

Corner Paradise

Interiérový Dizajn Keďže sa pozemok nachádza na rohovom pozemku v rušnom meste, ako môže nájsť pokoj v hlučnej štvrti pri zachovaní výhod podlahy, priestorovej praktickosti a architektonickej estetiky? Táto otázka spôsobila, že dizajn bol na začiatku dosť náročný. Aby sa výrazne zvýšilo súkromie v obydlí pri zachovaní dobrého osvetlenia, vetrania a podmienok hĺbky poľa, navrhol dizajnér odvážny návrh, vybudovať interiérovú krajinu. Teda postaviť trojpodlažnú kubickú budovu a presunúť predné a zadné dvory do átria. , na vytvorenie zelene a vodnej krajiny.

Obytný Dom

Oberbayern

Obytný Dom Dizajnér verí, že hĺbka a význam priestoru žijú v udržateľnosti odvodenej od jednoty vzájomne prepojeného a spoluzávislého človeka, priestoru a prostredia; teda s obrovskými originálnymi materiálmi a recyklovaným odpadom sa koncept zhmotnil v dizajnérskom štúdiu, v kombinácii domova a kancelárie, pre dizajnový štýl koexistujúci s prostredím.