Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náhrdelník

Sakura

Náhrdelník Náhrdelník je veľmi flexibilný a vyrobený z rôznych kusov spájkovaných hladko spolu do kaskády krásne v oblasti ženského krku. Stredové kvety na pravej strane sa otáčajú a existuje priestor pre použitie ľavého kratšieho kusu náhrdelníka samostatne ako brošne. Náhrdelník je veľmi ľahký vzhľadom na 3D tvar a zložitosť kusu. Hrubá hmotnosť je 362,50 gramov, z toho 18 karátových, s 518,75 karátového kameňa a diamantov.

Hodvábny Faulard

Passion

Hodvábny Faulard „Vášeň“ je jedným z objektov „Pozdravov“. Hodvábny šál pekne zložte do vrecka alebo ho zafixujte ako umelecké dielo a vydrží celý život. Je to ako hra - každý objekt má viac ako jednu funkciu. „Pozdravy“ stelesňujú jemnú koreláciu medzi starými remeslami a predmetmi moderného dizajnu. Každý dizajn je jedinečným umeleckým dielom a rozpráva iný príbeh. Predstavte si miesto, kde každý malý detail rozpráva príbeh, kde kvalita je hodnota života a najväčší luxus je pre vás pravdivý. Toto je miesto, kde sa s vami stretávajú „Pozdravy“. Nechajte umenie stretnúť sa s vami a starnúť s vami!

Kolekcia Šperkov

Future 02

Kolekcia Šperkov Project Future 02 je kolekcia šperkov so zábavným a žiarivým zvratom inšpirovaným kruhovými vetami. Každý kus je vytvorený pomocou softvéru Computer Aided Design, postaveného úplne alebo čiastočne technológiou Selective Laser Sintering alebo Steel 3D printing a ručne dokončený tradičnými striebornými technikami. Zbierka čerpá inšpiráciu z tvaru kruhu a je starostlivo navrhnutá tak, aby vizualizovala euklidovské vety do vzorov a foriem nositeľného umenia, čím symbolizuje nový začiatok; východiskovým bodom do vzrušujúcej budúcnosti.

Trenčkot

Renaissance

Trenčkot Láska a všestrannosť. Krásny príbeh vytlačený v látke, krejčovstve a koncepcii tohto zákopového kabátu, spolu so všetkými ostatnými odevmi zbierky. Jedinečnosťou tohto kusu je určite urbanistický dizajn, minimalistický nádych, ale čo je tu skutočne prekvapujúce, môže to byť skôr jeho univerzálnosť. Stačí zavrieť oči, prosím. Po prvé, mali by ste vidieť seriózneho človeka, ktorý ide na jej vážnu .. modrú prácu. Potraste hlavou a tesne pred vami uvidíte písomný modrý trenčkot s niektorými magnetickými myšlienkami. Napísané rukou. S láskou, nepravdepodobné!

Skladacie Okuliare

Blooming

Skladacie Okuliare Dizajn okuliarov Sonja bol inšpirovaný kvitnúcimi kvetmi a prvými okuliarmi. Kombináciou organických foriem prírody a funkčných prvkov okuliarových rámov navrhol dizajnér konvertibilný predmet, ktorý sa dá ľahko manipulovať a dať niekoľko rôznych vzhľadov. Produkt bol tiež navrhnutý s praktickou možnosťou skladania, pričom v prepravnej taške bolo čo najmenej miesta. Šošovky sa vyrábajú z laserom rezaného plexiskla s kvetinovými potlačami Orchid a rámy sa vyrábajú ručne pomocou mosadzovanej mosadze s 18 k zlatom.

Multifunkčné Náušnice

Blue Daisy

Multifunkčné Náušnice Daisy's sú zložené kvety s dvoma kvetmi spojenými do jednej, vnútornej časti a vonkajšej časti plátku. Symbolizuje prelínanie dvoch predstavujúcich pravú lásku alebo konečné puto. Dizajn spája jedinečnosť kvetu sedmokrásky, ktorý umožňuje nositeľovi nosiť modrú sedmokrásku niekoľkými spôsobmi. Výber modrých zafírov pre okvetné lístky má zdôrazniť inšpiráciu pre nádej, túžbu a lásku. Žlté zafíry vybrané pre okvetné plátky kvetín upútajú nositeľa, aby pocítil pocit radosti a pýchy, čo nositeľovi poskytne úplnú vyrovnanosť a dôveru v prejavenie jeho elegancie.