Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kozmetické Balenie

Clive

Kozmetické Balenie Koncept obalu kozmetiky Clive sa zrodil ako iný. Jonathan nechcel len vytvoriť ďalšiu značku kozmetiky s bežnými výrobkami. Odhodlaný skúmať väčšiu citlivosť a o niečo viac, ako verí v oblasti osobnej starostlivosti, sa venuje jednému z hlavných cieľov. Rovnováha medzi telom a mysľou. S havajským dizajnom inšpirovaným kombináciou tropických listov, tonality mora a hmatového zážitku z balíčkov získate pocit relaxácie a pokoja. Táto kombinácia umožňuje navrhnúť zážitok z tohto miesta.

Koncepčná Kniha A Plagát

PLANTS TRADE

Koncepčná Kniha A Plagát PLANTS TRADE je séria inovatívnych a umeleckých foriem botanických vzoriek, ktorá bola vyvinutá s cieľom vybudovať lepší vzťah medzi človekom a prírodou, a nie vzdelávacie materiály. Kniha koncepcie Rastliny obchod bola pripravená, aby vám pomohla pochopiť tento kreatívny produkt. Kniha, navrhnutá v presne rovnakej veľkosti ako produkt, obsahuje nielen fotografie prírody, ale aj jedinečnú grafiku inšpirovanú múdrosťou prírody. Zaujímavejšie je, že grafika sa starostlivo tlačí kníhtlačom, takže každý obrázok sa líši farbou alebo textúrou, rovnako ako prírodné rastliny.

Poster

Cells

Poster 19. júla 2017 spoločnosť PIY postavila malú budovu v austrálskom Melbourne. Je to malý hrad zostavený zo 761 komponentov a nazvali ho „Bunky“. Uzly sú navrhnuté ako ručne sústružené závitové čapy a rovné čapy, ktoré sú zhrnuté ako „East Tenon & Co. West Mortise & quot ;. Nájdete ich produkty, vrátane variabilných políc, študijných a stojančekov na topánky atď. A potom budete cítiť ich túžbu slobodne rásť.

Balenie Čaju

Seven Tea House

Balenie Čaju Tea Hall Značka, ktorá sníma rozliaty a rozptyľujúci čaj voľne a neuspěchane, koncept procesu varenia čaju, silný alebo slabý, nepredvídateľne sa transformuje ako prvok maľovania čaju pri ochutnávaní čaju. Neformálne kúzlo brať čaj ako atrament a používať prst ako pero, načrtávať rozsiahlu myseľ rodiny čajových sál obývajúcich krajinu. Originálny dizajn obalu vytvára príjemnú atmosféru a vyjadruje príjemnú dobu života s čajom.

Propagácia Značky

Project Yellow

Propagácia Značky Project Yellow je komplexný umelecký projekt, ktorý vytvára vizuálny koncept Everything is Yellow. Podľa kľúčovej vízie sa budú v rôznych mestách vyrábať veľké vonkajšie displeje a súčasne sa bude vyrábať množstvo kultúrnych a kreatívnych derivátov. Ako vizuálna IP má Project Yellow presvedčivý vizuálny obraz a energetickú farebnú schému, ktorá vytvára zjednotenú kľúčovú víziu, vďaka ktorej sú ľudia nezabudnuteľní. Ide o jedinečný dizajnový projekt, ktorý je vhodný na rozsiahlu online a offline propagáciu a výstup vizuálnych derivátov.

Vizuálny Dizajn Ip

Project Yellow

Vizuálny Dizajn Ip Project Yellow je komplexný umelecký projekt, ktorý vytvára vizuálny koncept Everything is Yellow. Podľa kľúčovej vízie sa budú v rôznych mestách vyrábať veľké vonkajšie displeje a súčasne sa bude vyrábať množstvo kultúrnych a kreatívnych derivátov. Ako vizuálna IP má Project Yellow presvedčivý vizuálny obraz a energetickú farebnú schému, ktorá vytvára zjednotenú kľúčovú víziu, vďaka ktorej sú ľudia nezabudnuteľní. Ide o jedinečný dizajnový projekt, ktorý je vhodný na rozsiahlu online a offline propagáciu a výstup vizuálnych derivátov.