Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Yong Rebranding Prístavu

Hak Hi Kong

Yong Rebranding Prístavu V návrhu sa používajú tri koncepcie na prestavbu systému CI pre rybársky prístav Yong-An. Prvým je nové logo, ktoré vytvára špecifický vizuálny materiál extrahovaný z kultúrnych charakteristík komunity Hakka. Ďalším krokom je opätovné vyšetrenie zábavného zážitku, potom vytvorte dve maskotské postavy, ktoré budú reprezentovať a nechajú ich objaviť sa v nových atrakciách, ktoré povedú turistov do prístavu. V neposlednom rade, umiestnenie deviatich miest vo vnútri, obklopenie zábavnými aktivitami a chutnou kuchyňou.

Výstava

Tape Art

Výstava V roku 2019 Taipei vyvolala vizuálna skupina liniek, farebných kúskov a fluorescencie. Bola to výstava Tape That Art, ktorú organizovali FunDesign.tv a Tape That Collective. V 8 inštaláciách páskového umenia bolo predstavených množstvo projektov s neobvyklými nápadmi a technikami, ktoré predstavili vyše 40 páskových obrazov, spolu s videami o umeleckej práci v minulosti. Pridali tiež brilantné zvuky a svetlo, vďaka ktorým sa udalosť stala pohlcujúcim umeleckým prostredím a materiály, ktoré použili, zahŕňali látkové pásky, lepiace pásky, papierové pásky, baliace príbehy, plastové pásky a fólie.

Inštalačné Umenie

Inorganic Mineral

Inštalačné Umenie Inšpirovaný hlbokými pocitmi voči prírode a skúsenostiam architekta sa Lee Chi zameriava na tvorbu jedinečných botanických umeleckých inštalácií. Tým, že premýšľa o povahe umenia a skúma tvorivé techniky, Lee transformuje životné udalosti do formalizovaných umeleckých diel. Témou tejto série prác je skúmať povahu materiálov a to, ako môžu byť materiály rekonštruované estetickým systémom a novou perspektívou. Lee sa tiež domnieva, že redefinícia a rekonštrukcia rastlín a iných umelých materiálov môže spôsobiť, že prírodná krajina bude mať emocionálny vplyv na ľudí.

Zmena Značky

Astra Make-up

Zmena Značky Sila značky spočíva nielen v jej schopnosti a vízii, ale aj v komunikácii. Ľahko použiteľný katalóg naplnený silnou fotografiou produktu; spotrebiteľsky orientovaná a príťažlivá webová stránka, ktorá poskytuje online služby a prehľad produktov značky. Vyvinuli sme tiež vizuálny jazyk v zastúpení senzácie značky s módnym štýlom fotografie a líniou čerstvej komunikácie v sociálnych médiách, nadviazali dialóg medzi spoločnosťou a spotrebiteľom.

Dizajn Písma

Monk Font

Dizajn Písma Monk sa usiluje o rovnováhu medzi otvorenosťou a čitateľnosťou humanistických bezpatkových serifov a pravidelnejším charakterom serifov bez námestia. Hoci bol pôvodne koncipovaný ako latinské písmo, bolo rozhodnuté, že na zahrnutie arabskej verzie je potrebný širší dialóg. Latinka aj arabčina nám navrhujú rovnaké odôvodnenie a myšlienku zdieľanej geometrie. Intenzita procesu paralelného návrhu umožňuje vyváženie harmónie a milosti oboch jazykov. Arabsky aj latinsky hladko spolupracujú a majú spoločné počítadlá, hrúbku stonky a zakrivené tvary.

Obal

Winetime Seafood

Obal Dizajn balenia série Winetime Seafood by mal demonštrovať čerstvosť a spoľahlivosť produktu, mal by sa líšiť od konkurenčných výrobkov, byť harmonický a zrozumiteľný. Použité farby (modrá, biela a oranžová) vytvárajú kontrast, zdôrazňujú dôležité prvky a odrážajú umiestnenie značky. Jednotný vyvinutý koncept odlišuje sériu od iných výrobcov. Stratégia vizuálnych informácií umožnila identifikovať rozmanitosť výrobkov tejto série a použitie ilustrácií namiesto fotografií spôsobilo, že obal bol zaujímavejší.